Partnerships​

Om vrachtwagenchauffeurs goed op te leiden werkt Mpowerment samen met verschillende bedrijven. Hieronder vallen gemeentes en opleidingsinstituten voor vrachtwagenchauffeurs.

Eigenaar Anas, die zelf uit Syrië komt, geeft de opleidingstrajecten vorm. Dankzij zijn achtergrond als trainer en coach weet hij hoe hij het traject het beste aan kan laten sluiten bij zowel student als werkgever.

Werkgever:

Mpowerment werkt dan ook samen met werkgevers. Zij zorgen voor baangarantie (met proefperiode) voor de studenten. Deze proefperiode wordt in overleg met de werkgever bepaald. Daarnaast zijn er nog 2 criteria belangrijk:
– Voldoende beheersing van de Nederlandse taal (A2)
– Certificering door een betrouwbaar instituut


Chauffeurs die deelnemen aan het Mpowerment traject hebben een professionele achtergrond, zijn gemotiveerd en hebben de benodigde vaardigheden. Samenwerken met Mpowerment levert dan ook getalenteerde en ervaren chauffeurs op.

Gemeente:

Wanneer je als gemeente samenwerkt met Mpowerment heeft dat verschillende voordelen. Mpowerment zorgt voor werkgelegenheid voor statushouders en onze focus ligt daarbij op een
duurzame arbeidsinzet. Zo hoeven gemeentes geen bijstandsuitkering meer te betalen en is de kans
op baanverlies minimaal. Daarnaast zorgt werken ervoor dat integratie makkelijker gaat. Culturele verschillen kunnen soms een uitdaging zijn, maar het programma van Mpowerment besteedt hier uitgebreid aandacht aan zodat er vertrouwen ontstaat tussen de bedrijven en statushouders.
Kortom, werken met Mpowerment biedt voordelen voor alle partijen:
– Statushouders
– Gemeentes
– Bedrijven

Mpowerment werkt dan ook samen met werkgevers. Zij zorgen voor baangarantie (met proefperiode) voor de studenten. Deze proefperiode wordt in overleg met de werkgever bepaald. Daarnaast zijn er nog 2 criteria belangrijk

Voldoende beheersing van de Nederlandse taal (A2).

Certificering door een betrouwbaar instituut.

Onze partners

...

Neem contact op.

MPOWERMENT

Products

Get Started

About